Política de privacitat

Política de Protecció de Dades

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades? 

CLINICACROMA, S.L.P. (en endavant, “CLÍNICA CROMA”), carrer Ciutat de Reus 11, Local 3, 43840 de Salou y correu electrònica info@clinicacroma.es

Per quin motiu utilitzem les seves dades personals? 

 • Quan ens dona el seu consentiment, per a contactar amb vostè i resoldre la consulta plantejada a través del formulari de la Web.
 • Quan ens dona el seu consentiment per a la subscripció al butlletí de noticies
 • Quan contracte un servei de la Clínica, per a la gestió de la relació contractual i dur a terme l’assistència sanitària sol·licitada.

Durant quan de temps conservem les seves dades? 

El període de conservació de les dades personals és el següent:

Dades dels pacients: 5 anys des de la data de alta de cada procés assistencial, d’acord amb l’establert en l’article 17.1 de la Llei 41/2002 de 14 novembre, de autonomia del pacient i drets i obligacions en matèria d’informació i documentació clínica, a excepció d’aquella que pugui conservar-se fins 15 anys, d’acord amb l’establert a l’article 12 de la Llei 21/2000, de 29 de desembre sobre els drets d’informació concernent a la salut i l’autonomia del pacient, i la documentació clínica.

 • Dades dels subscriptors al butlletí de notícies por e-mail: des de que l’usuari es subscriu fins que es dona de baixa amb la retirada del seu consentiment.
 • Dades de les consultes a través de la web: durant el temps necessari per a donar resposta a la consulta plantejada i fins a un període de 6 mesos.

L’informem que no està previst prendre decisions automatitzades ni l’elaboració de perfils amb les dades personals recalades.

Quina és la base que ens legitima per a tractar les seves dades?

 • Dades dels pacients, la base legal per al tractament de les seves dades és la execució del contracte de prestació de serveis dentals formalitzat per la acceptació del pressupost.
 • Dades dels subscriptors al butlletí de notícies, el propi consentiment de l’interessat.
 • Dades de les consultes a través de la web, el propi consentiment de l’interessat.

¿A qui comuniquem les seves dades?

No es comunicaran dades a tercers, excepte que estem obligats per llei.

¿Quins són els seus drets quan ens faciliten les seves dades?

Pot sol·licitar per escrit a la direcció de correu electrònic indicada, incloent una fotocopia de seu DNI o un altre document acreditatiu similar, per a exercitar qualsevol dels següents drets:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en el cas de que siguin incorrectes) o la seva supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en els casos legalment previstos, en aquests casos únicament seran conservats per nosaltres per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Dret a oposar-se al tractament.
 • Dret a la portabilitat de les dades.

Te dret a retirar el consentiment prestat, en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a més informació, pot accedir als models i formularis de la pàgina web de l’Autoritat de Control, que en el nostre cas és Agencia Española de Protección de Datos, davant a la que també podrà reclamar en cas de no obtenir satisfacció en l’exercici de seus drets.

Veure més:
Avis Legal
Política de Cookies