TRACTAMENTS

ATM
ATM

Les patologies de l’articulació temporomandibular (ATM) son un conjunt d’alteracions relatives a les articulacions i la musculatura masticatòria. La simptomatologia és molt variada sent el dolor muscular, mal de cap i sorolls articulars els més freqüents. El tractament sol ser multidisciplinari i s’ha d’aplicar tenint en compte les necessitats individuals de cada pacient. La nostra primera visita inclou una exploració articular, no t’ho pensis més!

Sedació conscient
Sedació conscient

Tens por o ansietat al dentista? La sedació conscient endovenosa és un tractament dut a terme per metges anestesiòlegs que et permetrà anar al dentista d’una manera tranquil·la i poder mantenir una salut bucodental òptima. El benestar i confort dels nostres pacients és primordial en la nostra filosofia de treball, així que no dubtis en preguntar-nos.
Disposem de les instal·lacions y els permisos necessaris per a dur a terme aquest tractament sense sortir de la nostra clínica.

Odontopediatria
Odontopediatria

Per als petits de casa, la prevenció en odontologia és el més important. Fer que les visites al dentista siguin un joc per a ells és el nostre objectiu i volem compartir-ho amb vosaltres.
A més a més, hem de saber que realitzar les revisions periòdiques durant la infància redueixen l’aparició de problemes dentals en l’edat adulta.

Implantologia i cirurgia bucal
Implantologia i cirurgia bucal

Els implants dentals són fixacions de titani que es col·loquen a l’os per susbtituir l’arrel d’una dent.
Poden suplir des d’una sola, a algunes d’elles o tota la boca. Gràcies a aquests conseguirem substituir dents absents millorant l’aspecte estètic i aconseguint restablir la funció masticatòria de manera satisfactoria.
A la clínca CROMA disposem de la tecnologia Cone Bean (TAC dental) per poder estudiar en 3D l’estat de les dents, els ossos maxil·lars i facials o l’articulació temporomandibular. A més, treballem amb implants dentals de la millor qualitat. Informa’t d’aquest tipus de tractament
amb el nostre especialista, el Dr Lluís Aznar.

Endodòncia
Endodòncia

L’endodòncia consisteix en la neteja, conformat i segellat de l’interior dels conductes de les arrels dentals per impedir la presència de microorganismes dins seu.
L’objectiu és mantenir la dent sense recorrer a tractaments irreversibles, com la extracció dental, que portaria a realitzar reposicions protèsiques que mai podran substituir la funcionalitat d’una dent pròpia.
Per aconseguir un elevat percentatge d’èxit del tractament, utilitzem aïllament de la humitat amb dics de goma, i treballem amb magnificació i instrumental rotatori d’última generació.

Periodòncia
Periodòncia

Les malalties periodontals son aquelles que afecten a la geniva i als teixits que suporten les dents. Majoritàriament progressen sense cap símptoma ni dolor i l’absència de tractament pot originar mobilitat i pèrdua prematura de la dentició.
La prevenció i el diagnòstic precoç són les eines principals per a tractar aquestes malalties. No t’ho pensis i vine a fer-te una revisió amb nosaltres!

Rehabilitació Oral
Rehabilitació Oral

És la especialitat encarregada de tornar la funció
masticatòria i la estètica dentofacial mitjançant
pròtesis dentals.
A la clínica Croma realitzem des de pròtesis removibles completes o parcials fins a pròtesis fixes sobre dents
o implants.
Treballem amb els millors laboratoris i els materials
dentals més actuals per obtenir el resultat que mereixes.
La nostra Dra. Gemma Puertas, especialista en oclusió
i rehabilitació oral t’informarà de la millor opció
pel teu cas.

Odontologia estètica i restauradora
Odontologia estètica i restauradora

Cada dia ens preocupem més per l’estat del nostre somriure ja que el fet de sentir-se bé amb un mateix és un factor clau per a la salut.
Canviar el color, la forma, el tamany o tancar espais entre les dents són tractaments cada vegada més sol·licitats. A Croma Odontologia Especialitzada estem a l’avantguarda amb l’estètica dental. Utilitzem tècniques adhesives amb materials d’última generació i disposem de les últimes tecnologies digitals (Digital Smile Design) per a planificar virtualment el teu somriure. Vine i informa-te’n!

Ortodòncia i Invisalign
Ortodòncia i Invisalign

En funció de les necessitats de cada pacient, podem oferir diferents tècniques per a corregir la malposició dental i aconseguir l’alineació correcta de les dents.
Oferim tot tipus de tècniques, des de brackets metàl·lics, brackets estètics i també l’ortodòncia invisible (Invisalign).
L’ortodòncia ha deixat de ser un tractament centrat únicament en la infància. A l’edat adulta forma part dins d’un tractament multidisciplinar, millorant en ocasions el pronòstic de les dents i fent que el tractament rehabilitador sigui menys invasiu.
Coneix la nostra especialista, la Dra Judit Herranz.